Laddar Evenemang

All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konferens inom Stockholm Business Alliance

februari 11 @ 13:00 - februari 12 @ 12:00

Foto: Henrik Trygg

Vi bjuder in till konferens inom vårt kommunsamarbete SBA.

Anna König Jerlmyr, finansborgarråd i Stockholms stad kommer att inleda konferensen och ge sin syn på vårt näringslivssamarbete.

Dag 1

Sweco har fått i uppdrag att göra en näringslivsanalys av Stockholmsregionen. Analysen omfattar trender, konjunktur, näringsliv, arbetskraft och företagsklimat i hela regionen, men också nedbrutet per län och kommun. Syftet är att få en gemensam bild av vårt nuläge och hur regionen hänger samman. Detta för att bland annat kunna prioritera rätt insatser inom SBA. Denna spännande dragning kommer avslutas med möjlighet till diskussioner och fördjupning i mindre grupper.

Dag 2

Potentiella investerare inom bland annat retail och hospitality kommer berätta om sina företag och affärsidé i syfte att få kontakt och kunna etablera sig i regionen.

Trendspaning och inspiration kommer att blandas med konkreta inspel inom de tre inriktningarna inom SBA: NKI, investeringar och internationell marknadsföring.

Vi synliggör goda exempel hos våra medlemmar: fördjupat och strategiskt näringslivsarbete med sina grannkommuner, planering inom infrastrukturprojekt och att vara nod-kommun och ta extra ansvar för sina grannar.

Välkommen!

Anna Gissler
tf vd Stockholm Business Region

Arrangör

Stockholm Business Alliance
Webbplats:
http://www.sba.se

Plats

Clarion Hotel Stockholm
Ringvägen 98
Stockholm, Sverige 104 60 Sverige
+ Google Map
Telefon:
08 462 10 00
Webbplats:
https://www.nordicchoicehotels.com/hotels/sweden/stockholm/clarion-hotel-stockholm/