Alla nyheter

Höjdpunkter från SBA-konferensen

28 november 2016

Tack alla ni som deltog under årets SBA-konferens! Konferensen, som hölls 24-25 november, samlade ett 100-tal deltagare från SBA-kommunerna till ett fullspäckat program.

Programmet innehöll presentationer från Karin Wanngård, Olle Zetterberg, Anna Gissler, Eva Lilja, Mathias Forsberg, Helena Aronsson, Jenny Berthling, Vanessa Gisbert, Conny Petrén, Torbjörn Bengtsson, Ingela Lindh, Erik Krüger, Marie Sundström, Sara Jervfors och Joseph Michael. Dessutom föreläste Robin Teigland, Johan Rockström om  och Johan Jörgensen. Robin Teiglands föreläsning att ta del på Slideshare, här.

Kika på och dela gärna filmerna som visades, om investeringar i infrastruktur, om talangattraktion, och Lantmäteriets film om digitaliseringens betydelse för bostadsbyggandet. På vår youtubekanal finns mycket mer att se! Samtliga presentationer finns dessutom att ta del av genom appen vi använde under konferensen. Om du inte deltog på konferensen, men vill ta del av presentationerna, kontakta Elisabeth Sjögren.

Nästa gång samlas vi för NKI-konferensen, som hålls i april 2017. Mer info om det inom kort!

sbabilderkonf2016