Alla nyheter

Anmälan öppen till SBA-konferens inom kommunal myndighetsutövning

20 februari 2018

Det är nu dags att anmäla sig till ”Stockholm Business Alliance-konferens inom kommunal myndighetsutövning: smartare tillsammans”, som anordnas den 3-4 maj i Stockholm. Konferensen är till dig som är ansvarig chef inom bygglov, miljö och hälsoskydd, livsmedelskontroll, markupplåtelse, brandskydd, serveringstillstånd och digitalisering samt ansvarig för NKI-undersökningen.

Det blir ett fullspäckat program med olika anförande, paneldiskussioner, interaktiva övningar och workshops tillsammans med statliga tillsynsmyndigheter och företag. Vi kommer också presentera resultatet från SBA:s/SKL:s NKI-ranking, som offentliggörs den 2 maj.

Förutom tillsynsmyndigheter och företag medverkar denna gång bland andra:

  • Ingela Lindh, stadsdirektör, Stockholms stad
  • Vesna Jovic, VD, Sveriges kommuner och landsting, SKL
  • Ivo Zander, professor i entreprenörskap, Uppsala universitet
  • Anna Gärdin, digitaliseringschef, Nacka (fd chef på Skatteverkets tjänsteutveckling)
  • Mats Snäll, digitaliseringschef, Lantmäteriet – nominerad till årets digitaliseringschef
  • Lenny Hallgren, direktör Servicepartner, Västerås stad – så bygger man välmående och produktiva organisationer

Ett mer utförligt program delges längre fram.

Förra gången samlade vi 250 personer från Stockholmsregionens (SBA) 55 kommuner tillsammans med nedan aktörer för att diskutera hur vi tillsammans kan utveckla myndighetsutövningen. Företagen vittnar om skillnader i kommunernas myndighetsutövning vilket också hämmar kundnöjdheten. Därför behöver vi träffas och diskutera hur vi tar oss an och driver gemensamma frågeställningar. Konferensen 2017 fick mycket goda omdömen från kommunerna och den 3-4 maj tar vi nästa steg i detta arbete.

 

SBA

De talade på SBA-konferensen 2017.

Anmälan

Antal platser är begränsat till 250 och övriga målgrupper närvarar i turordning och i mån av plats. Konferens och middag är kostnadsfri för medlemskommuner i Stockholm Business Alliance, SBA.

Du kan anmäla dig här.

Logi

Logi bokas och betalas av dig som deltagare.
Vi har reserverat rum på Quality Hotel Globe (tfn 08-686 63 00) för 1395 kr, exkl. moms.
Ange kod: 004 056

Kontakt

Har du frågor om konferensen, var vänlig kontakta Stefan Frid, ansvarig projektledare Näringslivsservice, stefan.frid@stockholm.se.